2011年12月7日 星期三

不留白 Bu Liu Bai/Don't Keep White





葉子啟  不留白   現場行為   台灣,台南  2004
Yeh, Tzu-chi   Bu Liu Bai    performance   Tainan, Taiwan  2004


我在運河一座中國古橋旁幫一位長髮男子拔白髮﹐讓他頭上不留白。而且也以此作讓我和他在2004年的人生「不留白」。

I pick white hair for a long-haired man beside an ancient bridge on a canal.  Let his head bu liu bai (not keep white).  And also let both of our life bu liu bai (do something worthwhile to remember) in the year of 2004.

沒有留言:

張貼留言